Баня в оранжев цвят

Баня в оранжев цвят

Мислите си как да обзаведете банята си? Как да подберете правилните цветове? Не се колебайте вече, време е да вземете час по-скоро решение. Изборът на плочките за банята е много важен. Ако заложите на любим Ваш цвят няма да сбъркате. Можете също така и да се доверите на някои от нестандартните проекти на дизайнерите. Днес ние ще Ви дадем идеи за баня в оранжев цвят. За да се спрете на това предложение все пак трябва поне малко да харесвате този цвят. Ние ще се опитаме все пак да Ви кажем, защо да изберете именно оранжевото за плочките на Вашата баня.

Този цвят е мек и приятен нюанс на жълтото. Поради тази причина, голяма част от хората, с удоволствие биха обзавели банята си в оранжево. Плочките в този цвят може да направят обстановката в помещението Ви много спокойна и свежа. Задължително е обаче да комбинирате оранжевото с друг по-неутрален цвят. Например, може да заложите на комбинация с бели или тъмни плочки. И в двата варианта оранжевият цвят ще изпъква и ще се откроява като основен. Но е важно да не бъде прекалено натрапчив.

Можете да изберете оранжево за декорите по стените, ако все пак не искате да облепите цялата си баня в този цвят. Опитайте се да разчупите малко въображението си и заложете на едно свежо и различно решение за обзавеждането на мокрото си помещение. Оранжевият цвят може да създаде много настроение във всеки член от Вашето семейство, когато влиза в банята за сутрешният душ. Помислете практично и преобразете сега банята си. Изборът е изцяло Ваш.

 

0

29 ян. 2015

Още новини