Как да преобразим банята си с нови плочки?

Как да преобразим банята си с нови плочки?

Според редица проучвания може да Ви се наложи да ремонтирате банята си едва два или три пъти през живота си. Това е сигурен показател, че трябва да изберете най-качественото обзавеждане, което пазара предлага. Плочките са едни от основните и задължителни детайли за ремонта на банята. Подборът им трябва да бъде направен много внимателно и съобразно с модните тенденции, площта на помещението и разбира се Вашите лични предпочитания. Трябва да се съобразите и с бюджета, който сте отделили за обзавеждането.

Плочките, които се предлагат на пазара днес, могат да задоволят всеки вкус. Ако все още нямате готова идея за цвета, размера или дизайна на плочките, може да потърсите съвет от дизайнер. Започнете сега търсенето и час по-скоро обзаведете банята си. Комбинациите, които може да използвате при плочките са многобройни. Можете да съчетавате както различни цветове, така и различни размери. Например, може да заложите на светли плочки в синьо за стената в комбинация с декори в бяло. На пода си може да налепите същият нюанс сини плочки, но с различна форма.

Важно е да знаете как да експериментирате с различните предложения на пазара. Ако имате малко повече въображение можете да постигнете страхотни резултати. Банята е чудесно място, за да покажете способностите си на декоратор и проектант. Направете това помещение любимо място за всеки член от Вашето семейство. Постарайте се промяната да бъде впечатляваща и дълготрайна.

 

0

27 ян. 2015

Още новини